Onder toezicht Eindhoven | Stichting Opmaat, inkomensbeheerder en bewindvoerder

Contact

Stichting Opmaat
Bewindvoering & Inkomensbeheer

Bezoekadres:
Boschdijk 621
5626 AA  Eindhoven

Postadres:
Postbus 122
5600 AC Eindhoven

Dagelijks hebben wij telefonisch spreekuur voor cliënten van 09.00-12.00u. (zie voor rechtstreeks telefoonnummer bewindvoerders de medewerkers contactlijst)
Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar voor overige relaties van maandag tot en met donderdag van 09.00-16.00u. Op vrijdag van 09.00-15.00u.

Voor overige relaties, algemene vragen en/of opmerkingen belt of mailt u met:
T 040 2140700
E info@stichtingopmaat.org

Om u direct aan te melden voor bewindvoering of inkomensbeheer vult u het inschrijfformulier in. Heeft u graag direct persoonlijk contact met één van onze medewerkers, deze zijn dagelijks bereikbaar tijdens spreekuur van 09.00-12.00u., bel of mail hem of haar via de medewerkers contactlijst.

Tarieven

Stichting Opmaat werkt voor mensen met een indicatiestelling, hierdoor is zij vrijgesteld van BTW en zijn er mogelijkheden binnen de Bijzondere Bijstand voor een tegemoetkoming in de kosten. De bewindvoerder verzorgt hiervoor de aanvraag bij de gemeente. U hoeft hier dus niet zelf achteraan.

Een volledig tarievenoverzicht vindt u hier.

Laat u uitgebreid informeren door één van onze medewerkers en stuur een bericht naar: info@stichtingopmaat.org.

Klachtenregeling

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of wilt u een klacht indienen? Stuurt u ons dan een mail, dan nemen wij per omgaande contact met u op.